Stijlvolle fairtrade tassen met unieke details

Bij het maken van onze stijlvolle fairtrade tassen hebben eerlijke arbeidsvoorwaarden voor onze werklieden de hoogste prioriteit. Daarbij worden milieuvriendelijke en gerecyclede materialen gebruikt, zodat onze handgemaakte tassen 100% duurzaam zijn. Maar wat maakt onze tassen precies zo fairtrade en duurzaam? Al onze werknemers krijgen eerlijk betaald en worden bovendien bij ziekte doorbetaald. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat een opleiding voor hun kinderen kan worden bekostigd. Er is geen sprake van uitbuiting of het gebruik van chemische stoffen. Verder wordt er voor gewaakt dat er geen kinderhanden te pas komen aan het maken van onze tassen. Bij de totstandkoming van onze fairtrade tassen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Hierbij worden onze werknemers begeleid in het ontwerpproces. Wilt u op de hoogte blijven van al onze nieuwe producten en leuke acties? Schrijf u direct in voor de nieuwsbrief!

Bekijk de fairtrade tassen

Fairtrade tassen

Fairtrade tassen by Gaya

De betekenis van onze naam ‘Fair by Gaya’ komt terug in alle ontwerpen van onze faitrade tassen. Wist u dat ‘Gaya’ stijl betekent? Dit vertalen wij naar alle unieke items die in onze webshop te vinden zijn. Uniek zijn ze zeker, want niet alleen onze tassen, maar ook onze andere items worden met de hand gemaakt, zoals onze olijfhouten planken. Liefde en vakmanschap is dan ook waar onze producten voor staan. Om onze webshop up-to-date te houden en steeds weer met verrassende items te komen, werken we nauw samen met onze agent Lila. Zij is afkomstig uit Indonesië en heeft hierdoor een brede kennis van de markt en de cultuur. De heldere communicatie en korte lijntjes zorgen er voor dat we steeds kunnen blijven innoveren en verduurzamen. Bekijk direct ons assortiment fairtrade tassen in de webshop en neem een kijkje bij onze andere Indonesische kwaliteitsproducten!

Shop fairtrade tassen

Breng de Oosterse wereld in uw huis

Naast onze befaamde rieten tas in onze collectie fairtrade tassen, zijn er nog veel meer producten in onze webshop te vinden die zijn gemaakt van riet. Hierbij hebben we ons laten inspireren door het Indonesische archipel. We streven naar het ontwerpen van avontuurlijke interieuritems. Zo vindt u diverse manden in onze webshop, die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende kleuren en allemaal zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze zijn te gebruiken voor het stijlvol opbergen van diverse spullen, maar ook om uw planten in te zetten. Wat dacht u van een mand gemaakt van bananenschors en smaakvolle details met een mix van sisal voor de pompons? Ook zijn de manden heel goed als wasmand te gebruiken, zoals de exemplaren die zijn gemaakt van synthetisch zeegras. Bestel uw items naar keuze in onze webshop en haal daarmee Indonesische sferen in huis!

Bekijk het assortiment