Handgemaakte tassen geproduceerd met oog voor mens én milieu

Bent u op zoek naar fairtrade tassen waarmee u uw outfit een modieuze touch kunt geven? In onze webshop vindt u uitsluitend handgemaakte tassen die zijn geproduceerd met oog voor mens én milieu. Wij streven er naar om kansen te creëren voor lokale ambachtslieden door ze eerlijk te behandelen en een leefbaar loon te geven. Daarnaast zijn wij continue op zoek naar samenwerking met de gemeenschap, zodat we kunnen ondersteunen bij het verbeteren van hun levensstandaard. Naast oog voor arbeidsomstandigheden in het productieproces van onze handgemaakte tassen, hechten wij ook veel waarde aan het milieu. Zo worden er milieuvriendelijke en gerecyclede materialen gebruikt om de impact op het milieu te verminderen. Natuurlijke bronnen worden beschermd tegen schade en vernietiging. Altijd op de hoogte zijn van nieuwe unieke items zoals een modieuze rieten tas en acties? Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief!

Bekijk de handgemaakte tassen

Handgemaakte tassen

Handgemaakte tassen met liefde en vakmanschap gemaakt

Onze handgemaakte tassen zijn stuk voor stuk met liefde en vakmanschap gemaakt. Hierin vormt ‘Mooi door Stijl, Stijl door Fairtrade’ het uitgangspunt. Hieruit is onze naam ‘Fair By Gaya’ ook uit afgeleid. ‘Gaya’ betekent namelijk stijl en dit vertalen wij naar unieke items en ongewone dingen. In het productieproces staat recycling, eerlijk, fairtrade, liefde en vakmanschap centraal. Alle producten in onze webshop zijn kwaliteitsproducten die handgemaakt zijn door onze ambachtslieden. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Om steeds weer met verrassende producten te komen, zoals olijfhouten planken, werken we nauw samen met onze agente Lila. Haar Indonesische afkomst zorgt voor heldere communicatie, korte lijntjes en een brede kennis van de markt en cultuur. Bekijk direct onze collectie handgemaakte tassen en bestel uw favoriet!

Bekijk ons assortiment

Unieke en prachtige tassen met oogverbluffende details

Doordat onze tassen per stuk met de hand gemaakt worden, bent u verzekerd van een uniek exemplaar. Wanneer u een kijkje neemt in de webshop ziet u dat alle tassen voorzien zijn van prachtige details. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rieten draagtas met medongras inclusief borduurwerk van tropische vogels? Hiermee geef u uw outfit meteen een vrolijke en tegelijkertijd stijlvolle touch. Of bent u op zoek naar een stijlvolle draagtas om mee te flaneren op het strand? Ook hiervoor hebben wij volop keuze. Bekijk eens onze Puspasari draagtas die is gemaakt van mendong gras en is voorzien van een kwastje met abacca touw. Als u op zoek bent naar een handtas valt onze geweven handtas ‘Pancawangi’ vast bij u in de smaak. Deze is gemaakt van pandanus bladeren, katoentextiel en voorzien van polyester band. De katoenen binnenkant heeft een fleurige bloemenprint. Doe uw favoriete tas in uw winkelbandje en plaats direct uw bestelling!

Shop nu